Website optimalisatie

Website optimalisatie

Websites kunnen op meerdere punten geoptimaliseerd worden. Denk hierbij aan het optimaliseren van uw teksten doormiddel van SEO, optimaliseren van uw websitenavigatie doormiddel van interne- en externe linkbuilding en websiteoptimalisatie doormiddel van websitescans.

Meer bezoekers (juiste doelgroep)

Website score verhogen

Inspelen op de behoefte van de klant

Waarom Website Optimalisatie?

Het hebben van een website is een ‘must’ in deze tijd. Wat alleen veel bedrijven niet weten is dat uit de data van een website veel te halen valt. Door in te spelen op de zoektermen van de potentiële doelgroep en het optimaliseren van de pagina’s krijgt u meer doelgericht verkeer op de website. Dit noemen wij website optimalisatie.

Stappenplan optimalisatie

  • SEO van de website optimaliseren: koppel de juiste zoektermen aan uw website
  • Linkbuilding intern en extern: Een goede navigatie is de ‘key’ voor een hogere score in google. Hiermee zorgt u ervoor dat de website bezoekers makkelijk over de website navigeren en vinden wat ze zoeken. Ook is het belangrijk dat relevante websites of socials naar uw website verwijzen, hierdoor wordt de website door Google als relevant gezien.
  • Snelheid van de website: Wist u dat de helft van de bezoekers afhaken als de website te sloom laad? Dit kan aan verschillende factoren liggen. Maar dit is altijd op te lossen!
  • Toevoegen van de juiste Call to actions: voeg de juiste cta’s toe aan uw website, denk hierbij aan koop, contact of meer informatie buttons.
  • Stel uw bedrijfsprofiel goed in: Voor Google is het belangrijk dat u uw bedrijfsprofiel goed is gevuld. Denk hierbij aan genoeg reviews, recensies en andere bedrijfsinformatie.

Door het juist gebruik van de bovenstaande punten kan u een optimale scoren behalen op Google. Dit zorgt ervoor dat de doelgroep op Google en op uw website de juiste informatie zien en lezen. Wij noemen dit ‘de behoefte van de klant vervullen’.

Plan hier een GRATIS consultancygesprek in met een van onze experts! Benieuwd naar onze andere diensten? Kijk voor meer informatie op de volgende pagina’s: AdverterenWebsite/ social media beheer en email marketing.

STAPPENPLAN GOOGLE ADVERTISEMENT

Oriëntatie van de website

Koppeling CMS

Zoekwoorden onderzoek

Implementatie zoekwoorden en verdere optimalisatie

Maandelijkse onderhoud

Is Website Optimalisatie interessant voor uw bedrijf? Vraag nu gratis een offerte aan.

Optimized with PageSpeed Ninja